Apparaten en accessoires
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
604 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
2638 kJ /
631 kcal
Vetten
45 g
Vezels
17 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Zalm en venkel risotto
25min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Dadel curry dip
5min